Sporthallen Frauenfeld
Primarschulhaus Walka
Pfarreigebäude Ins
Schulhaus Staffeln
Krematorium Thun
Summerschool Tansania
Haus Goethestrasse
Villa Amalienweg
Primarschule Feld-Azmoos
Kindergarten FuSTA
Schule Sömmerliwiese
Guggenheim Helsinki

Canterbury Memorial
Kita in St Moritz
Haus der Musik
Kloster und Kapelle
Aletsch Campus
Serlachius Museum
Ehrendenkmal Berlin
Brückner Universität
Besucherpark Müngsten
Brasilea
Kulturprojekt Marstall
Haus Retzbach
Museum Nam June Paik

Ausstellung Morfología Oblíqua
Ausstellung Esculturas

Ausstellung Teshuva




/ andere Projekt / Referenzen


////////

Desing Competition
Guggenheim Helsinki
Helsinki, Finland

The design develops further the concept of the exhibition machine.
The footprint of the generous exhibition canyons is reflected in the upper exhibition areas as a key element for making the exhibited elements accessible.
Above the semi-basement rests a two-storey gallery contiguous area that forms the conventional exhibition area.

Furthermore, we suggest a mobile exhibition space that can be configured and reconfigured at will. In the canyon exhibition spaces move continuously and connect the adjacent spaces in varying ways again and again. These moving spaces migrate through all four storeys and form temporary connections.

That also means that the way spaces are joined and assembled becomes subject to change and thus can be manipulated and controlled.
The recipient visitor becomes an integral part of the work.
Exhibitions must not be static anymore!

A space-time construction where it is possible to let every object
of the exhibition face every other object in a spatial context.

 

 

 

 

 

 











 

copyright 2017 © alltag.org
all rights reserved